30 nyhedsbreve, jeg ikke kunne leve uden

Nyhedsbreve kan være fantastiske kilder til inspiration, mulighed og underholdning, hvis du finder de rigtige

Jeg elsker et godt nyhedsbrev.

Mit job er at vide, hvad der foregår i forskellige brancher (medier, videnskab, tech, startups), komme med nye ideer relateret til disse brancher (hvad enten det er at skrive om dem, tale om dem, tage rådgivende beslutninger bagfra) og finde nye kilder til arbejde, rejser og muligheder.

Mange mennesker spørger mig, hvordan jeg klarer at følge med - og det korte (og måske lidt for forenklede svar, men det er til en anden dag) svar er, at jeg abonnerer på craploads af nyhedsbreve.

Nogle nyhedsbreve er lavet til at være et nyhedsbrev, andre er resuméer af, hvad der er blevet offentliggjort på et websted - Jeg elsker førstnævnte for det er overbærende, dyb dykke, indre arbejde-af-nogen-sind kvaliteter; Jeg elsker sidstnævnte, fordi der faktisk kontrollerer deres yndlingswebsteder og blogs hver dag mere… ?!

Men en lille note om personlige nyhedsbreve: der er mange fantastiske internetfolk, der lægger en masse indsats i at sammenlægge utrolige nyhedsbreve til den rene glæde ved at dele det, de synes er fab med den bredere verden, i en mere intim ramme - det faktum, at du kan klikke på svar, og oftere end ikke, at få et svar fra disse mennesker er temmelig unikt for nyhedsbreveverdenen. Dette er sandsynligvis den vigtigste grund til, at jeg kan godt lide dem: fordi jeg får høre den indre virkning af nogens hjerne, som jeg ikke får i en artikel, en nøgleord eller mayyyybe endda over en kop kaffe. Jeg er meget opmærksom på dette, da jeg også har et nyhedsbrev, og det er i modsætning til noget af min skrivning, tweeting, tale eller rådgivning; det er bare nogle tanker og nogle fantastiske ting, jeg har set, som jeg tror, ​​andre kan lide. Jeg elsker at finde nyhedsbreve som denne fra andre. (Skamløs promo: du kan finde min her #sorrynotsorry)

Før jeg kommer ind på min liste - et par ting at bemærke:

 1. Jeg er superåben med nyhedsbreve, så jeg er en let konvertering, når jeg ser muligheden for et nyhedsbrev - men jeg er også ganske utålmodig. Hvis den første, jeg får, ikke er så nyttig, interessant eller underholdende som jeg havde mistanke om, er jeg hurtig med at afmelde mig og gå videre til det næste
 2. Jeg bruger Unroll.me til at administrere min indbakke (de lægger alt i en separat mappe, som hovedsagelig er min 'læs senere' liste), og jeg tjekker den en gang om dagen
 3. Jeg afsatte tid til specifikt at gennemgå de mere kødfulde / inspirationledede nyhedsbreve (på samme måde som jeg afsatte tid til at læse en bog)
 4. Der er masser af dage, hvor jeg ikke er i humør, og jeg vælger bare alt og sletter - jeg plejede at få seriøs FOMO omkring nyhedsbreve, og helt ærligt var det bare lidt trist. Jeg vil råde kolleger til perfektionister at huske det
 5. Jeg har en rigtig lang tilfældig liste over ting, jeg er interesseret i, så det er usandsynligt, at du vil kunne lide alt nedenfor - men jeg regner med, at hvis der er noget, vi har til fælles, så er der noget på denne liste til dig

OK nok sted-indstilling, nedenfor er nogle af mine gå til favorit nyhedsbreve (alfabetisk, fordi strukturering af denne liste på en eller anden måde var ved at komme ud af hånden…)

 1. En VC - så denne VC i New York kaldet Fred Wilson (USV) skriver i bund og grund hvad der er på hans sind HVER DAG (hvordan?!?!) På hans blog (jeg abonnerer for at få det i min indbakke) - skæv startups, forretning, finansiering , tech, blockchain
 2. a16z nyhedsbrev - månedligt nyhedsbrev fra Andreessen Horowitz, der peger på 5 ting, de har lavet den måned (podcasts, artikler, forklarere, rapporter osv.). Nyttigt at vide, hvad de i en af ​​de mest indflydelsesrige virksomheder tænker - skæve teknik, finansiering, startups, fremtidig teknologi, regering
 3. Aeon-nyhedsbrev - et resume af, hvad der er blevet offentliggjort på Aeon, en af ​​mine yndlingspublikationer - skæver filosofi, videnskab, fornuft, samfund, 'store ideer'
 4. ARMACAD - stor sammenfatning af mulighederne i akademia, journalistik, internationale udvekslinger åbne for applikationer - skæve akademia, videnskab, international, politik, muligheder, journalistik
 5. Austin Kleons nyhedsbrev - forfatteren af ​​'Steal Like an Artist', dette er hans ugentlige nyhedsbrev med fantastiske links og nogle af hans forfattere, alt om kunstens verden, kreativitet og skrivning - skæve kunst, skrivning, design, boganbefalinger
 6. Brain Food, af Farnam Street - ugentlig sammenfatning af (og nogle kommentarer omkring) artiklerne, der blev offentliggjort på Farnam Street-webstedet den uge, og deres anbefalede bøger - skæver selvudvikling, forretning, filosofi, bøger
 7. CB Insights - knækkende nyhedsbrev om, hvad der foregår i verden af ​​opstartinvesteringer, globalt; inkluderer masser af ess-grafer. Det ender endda med 'Jeg elsker dig' - skæve startups, tech, videnskab, finansiering, USA, forretning
 8. Crunchbase Daily - daglig sammenlægning af investeringer, konferencer, nyheder og vigtige frister i startups verden - skews tech, startups, finansiering, forretning
 9. Designlykke - Zat Rana skriver hovedsageligt, sammenlægger og deler fantastiske ideer og tip omkring 'designe din egen held' - skæve selvudvikling, filosofi, måder at arbejde på, uddannelse, boganbefalinger
 10. Eksponentiel udsigt - ugentlig dybdykning og download fra den krakende Azeem Azhar om, hvad der foregår i fremtidens tech & samfunds verden (overvejende AI) - skæve AI, forretning, startups, finansiering, etik, samfund
 11. FierceBioTech - bedste måde at få alle nyhederne i verden af ​​biotek, life science virksomheder, pharma, medtech osv. - skæv biologi, videnskab, life science, startups, pharma, finansiering
 12. Afslut - økonomiske nyheder på 3 minutter (dagligt), med emojier, hvad er ikke at elske? - skæv finans, forretning, analyse, investering
 13. Fem ting - en VC kaldet Nico Lumma samler denne cracking-liste HVER DAG (hvordan?!?!?), Der er altid en god læsning eller to derinde - skæv forretning, politik, startups, tech, samfund
 14. Fem ting på fredag ​​- en liste over (du gætte det…) 5 ting, som den vidunderlige James Whatley synes er fantastisk hver uge (der er altid mere end 5 ting btw) - skæve reklame, spil, medier, kultur
 15. Fuldt opladet - Bloomberg Technology's daglige nyhedsbrev; Jeg kan godt lide det, fordi det ikke kun er en liste med indlysende artikler, men har nogle redaktørs kommentarer omkring det - skæve teknik, startups, forretning, finansiering
 16. H + Ugentlig - som Conrad Gray (forfatteren) perfekt opsummerer: 'seneste nyheder og artikler om robotik, AI og transhumanisme', antager jeg, at H står for Humanity? - skæv fremtidige tech, AI, robotik, transhumanisme, startups, videnskab, tech
 17. Hurt Your Brain - nyhedsbrev fra Erik Jones, som han kalder 'en internet-playliste for mennesker, der er fascineret af verden' - der er altid cracking podcast og videoanbefalinger her - skæve medier, samfund, anbefalinger, kultur
 18. Laura Olins nyhedsbrev - dette er svært at beskrive, så jeg bruger Lauras ord: "Dejlige og / eller meningsfulde ting i form af links, noter og opdateringer om projekter" (Hun var Obamas digitale strateg for hans genvalg og jeg fandt det først ud nu, da jeg forsøgte at finde hendes nyhedsbrev-link. Jeg har ærligt ingen idé om, hvordan jeg begyndte at få hendes nyhedsbrev, men det er jeg så glad for, det er en stor kilde til inspiration) - skæve medier, internet, samfund, kultur, tilfældig
 19. Life Sci VC - en krakende blog af Bruce Booth (Atlas Ventures) om den vidunderlige verden af ​​life science virksomheder, jeg abonnerer på at få den i min indbakke - skæve livsvidenskab, startups, finansiering, forretning, pharma, sundhed
 20. Longreads Top 5 - hvis du elsker lange, kødfulde, krakende artikler, er denne liste over de bedste fra den uge 100% op på gaden - skæve skrifter, journalistik, samfund, anbefalede læsninger, bøger
 21. Neo.Life - ugentligt nyhedsbrev om mennesker, liv og biologi; WIRED, men fokuseret på life science (sjovt nok, det er grundlægger var en af ​​medstifterne af WIRED selv…) - skæve videnskab, life science, god skrivning, tech, startups, kultur
 22. Andre dale - kreative og teknologirelaterede nyheder IKKE fra UK / USA / EU fra den dejlige Anjali Ramachandran - skæve startups, digital, tech, forretning, finansiering
 23. Fortællinger - 10 interessante historier eller tanker om, hvordan man fortæller store historier, hver fredag ​​- skæve medier, kunst, digital, journalistik
 24. Ti ting, af Luke Leighfield - en liste over (selvfølgelig ...) 10 ting, som den dejlige Luke synes er fantastisk. Jeg ser altid frem til at læse dette - skæve kunst, dokumentarer, samfund, musik, skrivning
 25. Hustle - dette er en af ​​mine foretrukne kilder til forretnings / økonomiske nyheder, skrevet på en nøjagtig, underholdende måde (jeg hader mig selv for at kalde det 'FT for Millennials', men jeg kan ikke tænke, hvordan jeg ellers kan beskrive it) - skæv amerikansk, forretning, startups, finans
 26. Den forberedte - så dette er et nyhedsbrev om fremstilling, men BLIV MED MEG. Maskiner er blodige seje, og dette nyhedsbrev forkæler sig totalt med det med en opstart / ingeniør / producent-bevægelses skråning - skæv opstart, ingeniørarbejde, fremstilling, forretning, fabrikation
 27. E-mailen til læselisten - Ryan Hours månedlige e-mail med 5–10 bøger, der skal læses. Jeg ser frem til denne: Den er altid fuld af ædelstene, jeg aldrig ville tænke at læse, og eventuelle henstillinger, jeg har taget, har * altid * været strålende - skæve bøger, kultur, historie, politik, anbefalet læsning, god skrivning
 28. Webkurios - den vidunderlige Matt Muir skriver dette hver uge. Det er det længste nyhedsbrev, jeg modtager, og jeg ved helt ærligt ikke, hvordan han gør det. Alligevel er det fuldstændig herlig, en total vanvid og fuld af ting, som du ikke finder andre steder - skæve sociale medier, samfund, kunst, musik, tech, tilfældig
 29. WIRED Awake - formiddagsoversigt fra WIRED om, hvad der foregår i verden. Jeg finder dette nyttigt som en hurtig gennemgang - skæve teknik, videnskab, startups, spil, medier
 30. Zeynep's Eclectics - Jeg elsker Zeynep Tufekci's skrivning, og dette er hendes nyhedsbrev, hvor hun lægger 'tanker og noter, der er for lange til Twitter, ikke poleret nok til min New York Times-søjle, og som ikke er klar eller passer godt til Facebook eller andre steder. ' - skæv forretning, personlige tanker, journalistik, god skrivning

* BONUS * Selvfølgelig har jeg mit eget lille nyhedsbrev, Brain Reel

* ANDRE BONUS ER DET IKKE LUCKY * Hvis du vil opdage fantastisk (ny og gammel fra hele genrerne) musik hver fredag, skal du også abonnere på Jed Hallams Love Will Save The Day

Hvis du har nogle nyhedsbrevanbefalinger, skal du sende dem nedenfor i kommentarerne - jeg vil meget gerne høre om dem, jeg mangler ...